El banc d’aliments organitza per primera vegada a les Terres de l’Ebre una gala benèfica en favor de recollir aliments i diversos recursos per als més necessitats.

Sota l’eslògan “la fam no fa vacances” recorden als ciutadans que s’ha de ser solidari durant tot l’any. La mancança d’aliments és un fenomen que no sempre es té en compte, però el sector alimentari segueix sent un dels més afectats per la pobresa.

“També es important que la gent en època de vacances estiuenques, no només en època de vacances nadalenques, tingui present aquesta mancança i aquesta necessitat d’una part de la nostra població que requereix la solidaritat de tots.”

Ologaray ha apuntat que a les Terres de l’Ebre s’han recollit més de 35.000kg d’aliments des del maig fins a dia d’avui.

La gala benèfica tindrà lloc al parc de Tortosa, que serà l’escenari de totes les actuacions i activitats que es faran durant aquesta jornada solidària.

“És una campanya que el que pretén és motivar a la ciutadania i que recordin que en aquests mesos d’estiu és important i imprescindible que col·laborem en entitats socials que duen a terme projectes de recollida d’aliments, perquè sí que nosaltres podem marxar de vacances ja sigui a la platja o sigui a la muntanya, però hi ha molta gent que no només no poden marxar de vacances, sinó que a més no poden menjar, i per això nosaltres intentem ajudar-los a cobrir aquesta necessitat bàsica.”

La gala arrancarà dissabte dia trenta a la tarda amb jocs infantils i continuarà per la nit amb les actuacions musicals. 

https://www.youtube.com/watch?v=lhIb7fES5j8&feature=youtu.be