A l’equipament, i de manera progressiva al llarg del mandat, la ciutadania podrà realitzar certs tràmits administratius que actualment només es poden efectuar al propi ajuntament, Alhora, també es recuperarà el servei d’informació turística a Riumar que el principal nucli turístic del municipi havia perdut des de fa uns anys.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la posada en funcionament d’aquest equipament serà un gran pas endavant per al nucli de Riumar atès que a partir d’ara la ciutadania disposarà d’un espai d’atenció i, al mateix temps, de diferents serveis afegits que són necessaris per al dia a dia dels veïns, veïnes i turistes”.

L’edifici serà la seu del consell de Riumar i contempla una oficina per als cossos de seguretat, punts operatius d’atenció municipal i una sala de reunions, a banda de la previsió d’altres serveis.

La primera fase de rehabilitació de l’espai tindrà un cost del voltant de 35.000 euros. Cal esmentar que aquest immoble formava part del patrimoni municipal però estava en ús per a la realització d’una activitat econòmica privada des de ja fa molts anys. A partir del procediment engegat per part de l’actual equip de govern, aquest equipament ha tornat a esdevenir d’ús públic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.