La PDE escalfa motors per a la manifestació a Barcelona contra el PHN

2018-07-16T20:16:18+00:0017 de maig de 2016|Societat| Terres de l'Ebre, Tortosa|Portada|0 Comentaris

La  marxa estarà orientada, sobretot, a buscar complicitats entre les institucions europees per aturar un el Pla de Conca de l’Ebre, que segons els ecologistes, posa en perill el futur del Delta de l’Ebre. De fet, la manifestació l’obrirà una pancarta amb el lema ‘L’Ebre sense cabals és la mort del Delta’. Per als organitzadors, la mobilització social és un dels pilars bàsics per reforçar les accions en l’àmbit polític i judicial. De moment, una trentena d’entitats com Greenpeace, Ecologistes en Acció i l’Assemblea Nacional Catalana ja han donat suport a la manifestació. Així, el diumenge cinc de juny la marxa partirà de la Plaça Universitat de Barcelona i culminarà a la Plaça de la Catedral on hi haurà els parlaments i un concert de música. A partir de demà, es posaran a la venda bitllets de bus a un preu de 15€ ens els establiments habituals de les Terres de l’Ebre, per a la gent del sud del Principat que es vulgui desplaçar fins a la capital catalana. La manifestació de Barcelona vol donar continuïtat de la mobilització del 7 de febrer passat a Amposta, una mobilització que va reunir 50.000 persones als carrers de la capital del Montsià. 

Autor:

X
X