Era un partit ja sense gaire interès classificatori. El CF Amposta, ja amb peu i mig a Segona catalana, i el Jesús i Maria sense pràcticament opcions d’ascens. Però, malgrat això, va ser distès. Borrull, molt aviat, inaugurava el marcador a la sortida d’un centre, amb un rematada al segon pal. Amb el 0-1, el Jesús i Maria es va fer fort defensivament i el partit se li posava tal com desitjava. L’Amposta, amb el retorn de Gustavo, va dominar més i va tenir opcions però sense encert en els darreres metres. El Jesús i Maria, ben posat, va buscar el contraatac i així va poder crear situacions de perill. A la represa, la dinàmica no va canviar. L’Amposta va intensificar el domini, amb entusiame i entrega. Va gaudir de dues ocasions clares per empatar. El pal i Eliot, però van evitar-ho. Gallego va poder sentenciar per al Jesús i Maria amb el partit ja fracturat. 

A darrer tram, el propi Gallego va decidir amb el 0-2. Tres punts que donen tranquil·litat al Jesús i Maria en la zona noble de la taula, mentre que allunyen a l’Amposta de la permanència. Ja cal pensar en el nou projecte a la Segona catalana.

https://www.youtube.com/watch?v=m2nMV8sNW6k

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez