En aquest sentit, la comissió permanent crea la figura del portaveu de CDC al Baix Ebre, funció que recaurà a les mans del cap de l’oposició de l’Ametla de Mar, Joan Pere Gómez Comes. Amb aquesta nova tasca, Joan Pere Gómez Comes, farà tàndem amb l’actual president per enfocar l’agrupació comarcal en vistes al proper congrés de CDC.

Complementaran la comissió permanent, Xavier Royo, de l’Aldea, que passarà a gestionar la vicepresidència d’Acció Política i deixarà la seva anterior responsabilitat, la vicepresidència d’Acció Municipal, en mans de Francesc Mateu, de Deltebre, que s’incorpora a la comissió permanent de CDC per tal de donar suport a les diferents agrupacions locals de la comarca. Finalment, la vicepresidència d’Organització no sofrirà cap modificació, i, per tant, continuarà en mans del regidor de l’Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré.

El president de CDC al Baix Ebre, Lluís Soler, ha explicat que “els canvis formulats tenen l’objectiu principal, en primer lloc, d’enfortir el partit a la comarca del Baix Ebre i, en segon lloc, adaptar la comissió permanent a l’horitzó de les necessitats i reptes del proper congrés”. Canvis, també, a l’ens comarcal Amb la nova responsabilitat de Joan Pere Gómez Comes a la comissió permanent, la tasca de portaveu del Consell Comarcal del Baix Ebre recaurà en el tinent d’alcalde de Deltebre, Kilian Franch, qui actualment ja actuava com a portaveu adjunt.

Tots aquests canvis s’han presentat en el marc d’una reunió de l’executiva de CDC al Baix Ebre celebrada aquest dilluns a la nit en la qual han participat tots els càrrecs orgànics i institucionals de CDC al Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.