Segons remarquen, la convocatòria d’assemblees obertes com aquesta va ser un dels compromisos amb què va nàixer la formació. Servirà per avaluar quatre grans eixos: el pressupost de l’Ajuntament i la postura que hi va mantindre Movem; la tasca que desenvolupen les cinc principals àrees del govern municipal; l’explicació de les mocions que Movem Tortosa ha presentat al ple durant aquest any, i la voluntat que perseguien, i un torn per rebre les queixes de la ciutadania i demandes per millorar la ciutat. És per aquest punt que insisteixen que l’assemblea és oberta a totes les persones, independentment de si han votat o no la formació.

D’altra banda, Movem també ha avançat que d’aquí a pocs dies trauran al carrer el primer butlletí informatiu, que comptarà amb una tirada de 10.000 exemplars i que tindrà una periodicitat semestral.

Impuls a la candidatura de Patrimoni de la Humanitat

El portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha aprofitat la presència el cap de setmana passat a Tortosa de l’exdirector general de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza, per tornar a fer una crida al govern municipal perquè impulse la candidatura de patrimoni de la humanitat. Jordan adverteix que hi ha trens que “només passen una vegada a la vida, i si el deixem escapar potser ja no el tornarem a tindre”.

https://www.youtube.com/watch?v=N-XF7DYC2XA

Periodista.