Aquest terrenys, que ocupen una superfície de dos jornals, estan ubicats al costat del Complex Esportiu i actualment estan en desús. El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha destacat que “la signatura d’aquest conveni permetrà, en primer lloc, que Deltebre disposi d’una zona específica, idònia i segura per a realitzar actes amb cavalls i, en segon lloc, donarà ús i profit a uns terrenys que a hores d’ara no tenen cap ús”. De fet, aquesta cessió serà indefinida fins que l’Ajuntament no vulgui utilitzar els terrenys per a una altra activitat.

Fins que no sigui així, l’Associació Tres Tombs es compromet a fer-se càrrec de la neteja i manteniment de la finca, així com la seva delimitació i protecció per tal d’evitar que els cavalls puguin causar molèsties als veïns i veïnes. L’afició als cavalls es molt característica al municipi de Deltebre. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament s’ha tingut la voluntat de poder oferir un espai per al seu entrenament i la seva doma i així oferir un equipament específic a la ciutadania que disposa d’aquesta afició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.