Els amants al motor sobre dos rodes esperaven amb gran expectació el Trial de Tortosa 2016. El Moto Club Tortosa va comptar amb un recorregut de dos voltes per un total de quinze quilòmetres i dotze zones. Cadascuna d’aquestes creuaven diversos indrets de la capital del Baix Ebre enllaçant les zones per camins i senderes. Algunes de les zones es van ubicar a Coll Redó, Coll de l’Alba, Mig Camí, a la pujada del cementiri i l’última, indoor, es va ubicar al Pavelló del Temple. 

Fins a Tortosa es van desplaçar pilots d’Aragó, el País Valencià i Catalunya. Van participar diversos clubs com el Moto Club Tarragona, amb deu pilots, el  Club Trial Matarranya, amb 7 pilots, i el Moto Club Sitges, amb 4 pilots. Tots ells van prendre la sortida de dos en dos i  ho feien depenent de la seua categoria que anava de menys a més dificultat: groc, verd, blau, vermell i negre. En la categoria de clàssiques es van disputar  dos nivells, groc i verd. 

El club organitzador, el Moto Club Tortosa, va presentar quatre pilots: Nazario García en categoria vermell; Fran Company, en blau; Agustí Alcón  i Jordi Mora en groc.

La de Tortosa va ser la primera cita del Campionat de Trial de Tarragona 2016. El calendari tindrà un total de 5 proves puntuables, 4 arreu de la geografia tarragonina i una dintre del Campeonato de Aragón de Trial:
3 d’abril de 2016 – Trial de Tortosa
9 d’octubre de 2016 – Trial de Formoles (Matarranya)
27 de novembre de 2016 – Ulldecona
4 de desembre de 2016
11 de desembre de 2016

Per conèixer tots els resultats de la prova podeu consultar la pàgina web  http://motoclubtortosa.blogspot.com.es/

El Moto Club Tortosa torna després de deu anys

Després de deu anys d’inactivitat el Moto Club Tortosa torna a escena i ho fa amb un calendari ple d’activitats i projectes “enguany ja tenim un calendari de sis activitats i combinem el tema social amb el de competicions. Hem organitzat aquesta prova de trial, que és un campionat provincial, i farem el de Catalunya de nens a finals d’estiu. L’any que ve introduirem més especialitats, com l’enduro i també es mantindrà el trial. A més, continuarem amb l’apartat social i introduirem el motocròs en col·laboració amb el Moto Club Amposta”, així ho va explicat Nazario Garcia, president del Moto Club Tortosa.

El projecte d’engegar un altre cop el club pretén posicionar aquest esport com un de referència al municipi, com ho era anys enrere, i ampliar la xarxa social al voltant del motor.

https://www.youtube.com/watch?v=20_ZPfp0Dpc

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez