L’arribada de creuers al port de la Ràpita havia de suposar un important impacte econòmic a la zona. Entre el 2014 i el 2015, l’Star Flyer ha fet un total de deu escales a la badia dels Alfacs: el primer any en va fer quatre, ja que el fort vent va impedir dos de les aturades previstes. Al 2015 sí que va poder completar les sis visites programades, de les 51 escales que va fer en total als ports catalans de la ruta.

En total, cada temporada ha comptat amb 43.000 passatgers, la majoria britànics, i ha suposat un impacte econòmic de tres milions d’euros anuals al conjunt de poblacions on ha fet aturades. Des del municipi, ja han avançat que és una mala notícia tot i que, segons l’alcalde, Josep Caparrós, es treballa amb dues noves empreses per tal que la temporal paràlisi de les escales no supose un entrebanc al desenvolupament turístic del municipi. La informació s’ha difós amb la participació de la Generalitat a la fira Seatrade dels Estats Units.

 https://www.youtube.com/watch?v=tYdZPIQ43zI&feature=youtu.be

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.