La zona lúdica del Garbeach, situada a la part inferior del parc de Garbí de Sant Carles de la Ràpita, va tancar les seues portes l’estiu del 2013. L’espai, construït a primera línia de mar i molt popular als seus inicis, havia patit deteriorament i el context econòmic, juntament amb problemes de seguretat i baralles van provocar el tancament després de quinze anys de servei.

Ara, el ple municipal aprovarà consultar els veïns sobre l’ús que es deu donar a l’emplaçament. En paraules de l’alcalde, Josep Caparròs, “era una proposta que no sabíem si entraria a aquesta sessió, però finalment serà punt de l’ordre del dia i tot apunta a que sortirà endavant”. Segons el regidor, la convocatòria d’una consulta popular compta amb el suport dels grups municipals.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.