El gol dels del jugador local, Berlanga, als 38 segons de partit va condemnar a l’Ascó. Domi Berlanga va aprofitar una passada de Joserra i des de fora de l’àrea va engaltar un xut que va acabar al fons de la xarxa sense que el porter asconenc pogués fer res per evitar-ho. Els riberencs van reaccionar amb un clar domini del joc i una pressió constant sobre l’àrea rival, però es van topar amb un Olivier Sánchez molt inspirat. El porter del Santfeliuenc va ser un dels noms del partit al refusar una i altra vegada els xuts de l’Ascó.

Els de Miguel Rubio van tindre les ocasions més clares per empatar el partit a l’últim quart d’hora de la primera meitat. Primer amb un xut des de la frontal de l’àrea que va fregar el pal de la porteria local i poc després Munta va fer dos incursions molt perilloses que Olivier Sánchez va aturar. Accions que van permetre als locals marxar al descans amb el marcador a favor.

A la segona meitat el domini de l’Ascó va continuar i el setge a la porteria local era constant. Però per molt cops que hi arribessin el mur a la porteria infranquejable. Davant el control per part dels riberencs, el Santfeliuenc es va tancar a la seua àrea per defensar el resultat.

L’esforç fet durant els 90 minuts va passar factura a l’Ascó a les acaballes del partit.  Llavors els locals van avançar les línies i quasi es produeix l’empat després d’una jugada a l’àrea local. Gòdia va rematar en la frontal de l’àrea, però, un altre cop, Oliver va refusar a córner. L’àrbitre va xiular el final després d’un u contra u dels locals que el porter asconenc va aturar.

Resultat injust per a l’Ascó que perd una posició a la taula i està a quatre punts de la zona de descens.

El Comitè d’Apel·lació va donar la raó al FC Ascó

D’altra banda, aquest cap de setmana el Comitè de segona instància de la Federació Catalana de Futbol també va donar la raó a l’Ascó per l’alineació de Sergi Fuertes amb el segon equip. Confirmen l’expedient de Competició i desestima el recurs interposat per l’Olímpic Móra d’Ebre per l’alineació indeguda de Sergi Fuertes amb l’Ascó B de Tercera Catalana. Amb la resolució definitiva, l’Ascó conservarà el punt obtingut en la Jornada 17 contra l’Olímpic.

El FC Ascó va decidir alinear al porter sub 23 anys tenint en compte l’apartat ‘B’ de l’article 78è del Reglament de la Federació Catalana de Futbol que estableix: “Els futbolistes amb llicència ‘A’, de menys de vint-i-tres anys, podran alinear-se, indistintament, en qualsevol dels equips que tingui el club de llur categoria, sense cap mena de limitacions.”

https://www.youtube.com/watch?v=klLVvBKOESE

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez