La fira més important a nivell nacional de productes ecològics i consum responsable, que s’ha celebrat a IFEMA (Madrid) del 9 al 12 de novembre, ha comptat amb més de 70.000 visitants, més de 8.000 marques expositores i més de 18.000 referències de productes d’alimentació ecològica.
Un cop més la família Muria, en constant innovació, ha sorprès els assistents a la fira de productes orgànics presentant una edició limitada i subjecta a temporalitat (d’octubre a maig) de mel crua ecològica, que ha tingut molt bona acollida. Divendres passat Mel Muria va oferir una degustació de iogurt amb mel crua i pol·len tendre que va tenir una excel·lent valoració per part del públic assistent.
El procés d’elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i la seva posterior i immediat temps de repòs. Amb això s’aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d’un treball artesanal s’omplen els pots de manera manual, donant com a resultat una mel del tot cremosa. Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l’entorn natural on les abelles fan la seva feina. Mel Muria recomana que el producte es conservi en refrigeració per mantenir el seu estat cremós.
La col·lecció de mel crua ecològica Muria Bio es composa de vuit varietats: Romaní, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta muntanya, Bosc i Bruc.
El procés de producció del pol·len tendre, per la seva banda, consisteix en congelar i deshidratar fins a un nivell d’humitat en el qual el pol·len segueix mantenint tots els seus valors nutricionals, conservant alhora tot el sabor del pol·len fresc. Tot el procés es realitza en atmosfera protectora. Una vegada obert l’envàs, també ha de conservar-se en el frigorífic. El pol·len tendre és un producte molt saludable i extremadament ric en antioxidants.
Les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio també han estat protagonistes a BioCultura Madrid 2017: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (escollit Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).
Després de presentar la seva recent creació a Natexpo (París) i BioCultura (Madrid) aquesta setmana Mel Muria participa amb la seva nova gamma BIO a la firaNordic Organic Food Fair – Natural & Organic Products Scandinavia, a MalmöMässan (Suècia).
Sobre artMuria
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.
artMuria es distribueix a nivell europeu a països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suïssa o Regne Unit. Al continent asiàtic està present a Japó, Corea del Sud, Hong Kong, Taiwan (Xina) i Aràbia Saudita i aviat iniciarà la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.