La Penya Blanc i Blava de Tortosa i Comarques celebrarà el dissabte 31 de maig (14:30 hores) el seu 17è aniversari, amb un dinar al Restaurant Racó de Mig Camí. Com sempre, assistiran representants del club, així com l’exjugador Jordi Lardín i l’actual jugadora del primer equip femení, l’ampollera Laia Ballesté. També han confirmat la seva presència el president de la Federació Catalana de Penyes Espanyolistes, el reusenc Anton Roig, i gran nombre de Penyes periques de la província.
El menú, en què s’ha d’escollir el segon plat entre bacallà amb salsa cremosa de gambes i piquillos o filet ibèric a la mostassa, és el següent:
D’entrants hi haurà croquetes variades, tàrtar de tonyina amb mango i brioix farcit de galta de vedella amb salsa hoisin i maionesa de coriandre. I pel que fa a postres l’oferta és banofee amb cacauet a l’estil Racó. Inclou pa, aigua, vi de la casa, cava i cafè.
El menú infantil és croquetes, macarrons amb pollastre arrebossat i patates fregides, amb gelat com a postres.
Preus:
Menú Infantil: 25 €
Menú adults: 50 €
Els socis no paguen,