L’EMD de Jesús va celebrar divendres al vespre un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: la presa de possessió de Pere Panisello Tafalla, nou regidor de l’equip de govern de Junts per Jesús. Panisello ha agafat el relleu de Mònica Sales després de la seua renúncia per incompatibilitat amb la tasca de portaveu de Junts per Catalunya al Parlament i serà l’encarregat de les àrees de cultura, educació, formació, turisme, mitjans de comunicació i xarxes socials.

Coneixedor del dia a dia del poble de Jesús per la seua implicació social i per la seua voluntat de servei, Pere Panisello arriba a l’equip de govern després de treballar colze a colze amb l’alcalde i els regidors des que va acceptar formar part de la candidatura de Víctor Ferrando l’any 2019. Durant el ple va explicar: “Estic molt content de ser membre de la Junta Veïnal, com a regidor de govern. En el ple s’han mesclat moltes sensacions, records, temes molt personals, tots sota un denominador comú: Jesús. Tot i que vivim una situació complexa, és un honor i un orgull poder contribuir a fer un poble millor amb els companys de l’equip del projecte”.

En aquest moment de canvis en el cartipàs de govern de l’EMD de Jesús, la regidora Susanna Gómez, tinenta d’alcalde, assumeix ara l’encàrrec de portaveu, que també havia dut a terme Mònica Sales fins al passat mes de gener.

L’equip de Junts per Jesús, consolidat des del 2015, segueix amb força per treballar per les jesusenques i els jesusencs amb aquesta manera de fer que l’ha caracteritzat des del primer dia: treballar en equip, més enllà dels representants que té al govern de l’EMD.

L’alcalde Ferrando destaca que “Poder comptar al nostre equip i treballant a primera línia amb una persona com Pere Panisello és un luxe. Amb una dilatada experiència dins del món associatiu és un gran coneixedor i defensor dels valors que caracteritzen el nostre Poble. A ningú se li escapa que el nom de Pere Panisello i el de l’EMD de Jesús estan molt vinculats. En aquest cas, per a mi és un honor haver començat la meua vida de servei al Poble de la mà de Pere Panisello Chavarria i ara poder compartir equip amb Pere Panisello Tafalla. També voldria agrair tot el treball fet per Mònica Sales, regidora i portaveu del 2015 al 2022, amb qui seguirem compartint projecte, inquietuds i treball”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.