Baixar-se del “tren del progrés” un tren decadent que ens porta directes a l’abisme. Este és el missatge amb el qual el grup senienc Anarres han publicat una nova cançó i videoclip com a tercer avançament del seu primer disc.

Esta vegada, la lletra reivindica la necessitat de tornar a habitar els espais públics, trencant amb l’individualisme malaltís que impera en estos moments de capitalisme neoliberal extrem. Intentant recuperar el passat per habitar el present i construir col·lectivament un futur.

El single ha estat enregistrat a Nu Estudi i sota la direcció de Lluís Chesa.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.