La Mancomunitat Taula del Sénia i els ajuntaments, junt amb entitats culturals i esportives, tècnics han realitzat la vuitena edició de les ‘Jornades Europees de Patrimoni 2021 al territori Sénia’.

Les jornades promouen el Consell d’Europa, entre els 47 estats membres i el Ministeri de Cultura, i que este any s’han dedicat al Patrimoni del Territori Sénia.

Enguany s’han fet 21 activitats molt diverses: patrimoni hidràulic, patrimoni arquitectònic, oliveres mil·lenàries, i han participat en total 986 persones i, amb totes les mesures de seguretat establides pel departament de Salut, s’han pogut recuperar la Trobada al Tossal del Rei i la desfilada dels Gegants a Morella.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.