La plaça Alfons XII de Tortosa ha acollit una setmana més la concentració per la llibertat dels catalans i catalanes, represaliats i exiliats. Una concentració que en aquesta ocasió ha comptat amb la participació d’un assistent excepcional: l’exconseller de la Generalitat Jordi Turull, que d’aquesta manera ha volgut agrair les mostres de suport que ha rebut durant cada mes que ha estat empresonat.

L’exconseller, que fa unes setmanes, va acabar la seva marxa per tot el país a la Terra Alta, ha dit que després de Tortosa també vol visitar la Ribera d’Ebre i el Montsià. Turull va manifestar que participar en la concentració de Tortosa ha estat una alenada de perseverança i determinació. De ser-hi mirant endavant sense renúncies. L’exconseller ha assegurat que ha sortit més refermat en les seves conviccions respecte a la independència de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.