Les Festes del Remei han tornat a Alcanar del 8 al 12 d’octubre. Els canareus i les canareves han entomat amb moltes ganes aquests dies de celebracions, després d’un any sense poder-les gaudir per la pandèmia i dels aiguats del mes passat.

La Rosa Vila Garcia, pregonera de les festes al capdavant de l’entitat Càritas Alcanar i d’altres projectes orientats a ajudar les persones que més ho necessiten, representa per als ciutadans l’esperit ciutadà d’esperança, germanor i solidaritat després de les pluges torrencials, que han causat greus desperfectes en l’espai públic i privat i que, malauradament, també han deixat seqüeles emocionals.

Aquesta nova edició de les festes ha comptat amb quatre dies de música, cercaviles, balls d’orquestra, la imposició de les bandes a les pubilles i pubilletes dels anys 2020 i 2021 i la proclamació de les pubilles i les pubilletes majors.

El dia més esperat ha estat el diumenge on s’ha fet la popular romeria fins a l’Ermita del Remei.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.