El calero Ivan Romeu serà l’encarregat de dirigir primer equip del CF Gandesa en el seu retorn a la competició, que es veurà relegat a tercera catalana després de la renúncia de la temporada passada qua. Ivan Romeu afrontarà la seva primera aventura lluny de l’equip del seu poble, la SCER L’Ametlla de Mar, on ha transcorregut la totalitat de la seva trajectòria esportiva, tant com a jugador com ara com a tècnic. Després de, com a jugador, defensar la porteria del club calero i ostentar la capitania de l’equip, va passar a formar part del cos tècnic del futbol base, on va exercir d’entrenador durant catorze temporades, fins que la temporada 2019-20 li arribava l’oportunitat de dirigir el primer equip. Ara, amb un bagatge de dues temporades ocupant la banqueta de l’equip del Baix Ebre, on ha protagonitzat dues molt bones temporades a Tercera Catalana, el jove i prometedor tècnic es converteix en l’aposta del club gandesà per lluitar per l’objectiu de l’ascens a Segona Catalana.

Jordi Salayet, agafa el filial

Després que la temporada passada, es retirés l’equip durant la pretemporada a causa de la situació de la pandèmia, de cara a la propera temporada es tornarà a competir a 4a catalana. L’entrenador escollit per a fer-se’n càrrec de la direcció tècnica serà Jordi Salayet que compaginarà així les tasques de coordinador de futbol base amb les d’entrenador del filial. És el màxim coneixedor per guiar els passos de tots aquells jugadors que des del nostre equip juvenil donin el salt a l’amateur.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.