L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, després de les  eleccions catalanes, demana a tots els partits polítics, la necessitat de  formar govern d’immediat.  

Des de l’associació assumeixen que la constitució d’un govern estable i fort és prioritari en aquests moments  de crisi econòmica i social, generada per la pandèmia de la Covid-19. L’AECE, en un comunicat, asseguren que “ens  trobem en un punt de màxima preocupació on molts sectors econòmics es  veuen afectats i en situacions molt delicades, on és necessari comptar amb  un nou govern que actuï amb determinació per recuperar el país i iniciar  una nova etapa”.

Des de la patronal de les Terres de l’Ebre demanen no perdre ni un segon més. Creuen que tots els partits polítics han d’unir esforços i tenir la capacitat de prendre les decisions correctes. L’AECE afegeix que tenen aquest compromís davant la societat. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.