“Cal una discriminació positiva cap a les Terres de l’Ebre, no pot ser que creixin per sota de la mitjana catalana”. Així ho ha dit el cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, després de mantenir una reunió amb la Cambra de Comerç de Tortosa. “Aquestes comarques han de tenir els mateixos serveis que qualsevol altra i necessiten les inversions necessàries per recuperar el terreny perdut”, ha assegurat. A tall d’exemple, ha destacat la necessitat de “millorar les infraestructures, les connexions en transport ferroviari i també els serveis essencials”.

Alonso s’ha reunit amb representants de la Cambra de Comerç de Tortosa per conèixer “de primera mà les problemàtiques i preocupacions del teixit empresarial”. “Moltes empreses tenen falta de liquiditat i corren un risc seriós de baixar la persiana”, per això, “proposem destinar-hi ajudes equivalents a un 75% de la facturació de l’any anterior”. A més, ha apostat perquè “les ajudes europees acabin arribant a les petites i mitjanes empreses”.

De la seva banda, la secretària general de Cs i número 5 de la candidatura per Barcelona, Marina Bravo, ha lamentat que “el Ministeri faci propostes per al Delta de l’Ebre que no són cap solució i la Generalitat anunciï inversions que no executa”. “És un exemple més de la manca de resolució dels problemes endèmics d’aquestes comarques”, ha dit. Per últim, ha fet una crida a la participació el 14F per “obrir un nou cicle amb un govern liderat per Cs que pensi en tots els ciutadans i en els problemes reals dels catalans”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.