La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha iniciat aquest dimarts l’administració de la segona dosi de la vacuna contra la covid-19. Ha estat a la Residència Natzaret de Móra d’Ebre, la mateixa residència on es va administrar per primera vegada la vacuna.

La primera usuària a rebre la segona dosi de la vacuna ha estat Antònia Sedó, de 93 anys, qui precisament ja va ser la primera a rebre la primera dosi de la vacuna de Pfizer el passat 27 de desembre. El segon en rebre la vacuna ha estat Lluis Avinyó, de 80 anys.

Rosa Pino, psicòloga del centre i primera professional en rebre la primera dosi de la vacuna, també ha rebut la segona dosi. Aquest dimarts a la residència Natzaret de Móra d’Ebre s’han vacunat amb aquesta segona dosi 55 residents i 29 treballadors.

A la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, pel que fa a vacunació, fins aquest dimarts s’han administrat en població de residències 1.350 dosis, mentre que 2.847 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris. El total de vacunats puja a 4.197 a la regió sanitària.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.