Un total de 21 candidatures es disputaran els 18 escons del Parlament de Catalunya que s’ha d’elegir el 14 de febrer a la circumscripció de Tarragona. Això serà així si finalment aquest divendres es confirma que les eleccions al Parlament no s’ajornen fins el mes de maig o juny a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

Segons publica aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat, a Tarragona presenten candidatura PSC, PDeCAT, JxCat, Cs, ERC, PPC, CUP, En Comú Podem, Vox, PNC, Moviment Primàries per la Independència, Escons en Blanc, Recortes cero, Front Nacional de Catalunya, Per un món més just, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, PACMA, Unidos por la Democràcia más Jubilados, Moviment Corrent Roig i Som Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.