El Departament de Salut de la Generalitat realitzarà aquest divendres un cribratge massiu a Paüls després d’haver detectat 25 positius de covid-19 en els últims dos dies, segons que ha explicat l’alcalde d’aquest municipi, Enric Adell. El nombre de casos d’aquest 2021 gairebé triplica el registrat l’any passat (9) en aquesta població del Baix Ebre. Adell ha explicat que hi ha “molts casos oberts al poble i és molt important actuar molt bé per contenir la pandèmia”. El cribratge es farà en dos llocs diferenciats en funció de si es tenen simptomes o no.

En un comunicat a la població, Enric Adell, crida a “extremar les precaucions” i demana a la ciutadania a autoconfinar-se si presenta algun símptoma per evitar d’aquesta manera propagar el virus.

L’alcalde confia que amb el cribatge massiu que farà Salut “es pugui tallar aquest episodi contagiós que ha avançat massa ràpid”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.