El tercer premi de la Grossa de Cap d’Any, el 47.281, s’ha distribuït al supermercat Esclat de Tortosa, a Reus i Figueres.

En concret, l’establiment que la cadena Bonpreu i Esclat ha venut una sèrie -quinze bitllets premiats amb 30.000 euros cadascun- del 47.281, en total 450.000 euros. La major part dels bitllets venuts, catorze, van ser adquirits per clients a les caixes del supermercat, però un grup de 29 treballadors se’n va quedar un. “El que més alegria ens dona és haver repartit més alegria entre els nostres clients més una petita part que podrem tenir nosaltres directament. Estem molt contents”, ha explicat Noèlia Aragón, gerent del supermercat.

Els treballadors i treballadores de l’establiment han estat els primers a celebrar-ho, penjant els cartells del número agraciat amb el tercer premi i obrint una ampolla de cava entre crits de celebració. Es repartiran poc més de 1.000 euros entre cadascun, després que un dels números de la Grossa de tots els que van comprar col·lectivament al mateix lloc de treball ha acabat tenint premi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.