Endesa i l’Ajuntament de Flix han signat un contracte pel qual la companyia elèctrica cedeix al consistori un terreny en desús que té al carrer Joan Maragall perquè s’hi faci un pàrquing municipal. Ambdues parts han signat un contracte d’arrendament pel qual s’estipula que l’Ajuntament haurà de pagar un preu simbòlic en concepte de lloguer a l’energètica i fer-se càrrec de l’adaptació del solar per al seu nou ús així com del manteniment del mateix. L’aparcament, que es troba en un punt neuràlgic de la Vila, serà gratuït i disposarà de 4 places per a cotxes elèctrics amb el seu carregador corresponent.

El solar formava part de les instal·lacions de la Central Hidràulica de Flix (que es troba a pocs metres) i en el seu dia allotjava serveis complementaris per als treballadors de la hidroelèctrica. La seva ubicació, propera al Centre d’Atenció Primària i un centre de rehabilitació del municipi, el fa un lloc idoni per a aparcament públic. En aquest sentit, la signatura d’aquest contracte farà possible una antiga petició del consistori a Endesa.

A més, i en col·laboració amb Endesa X, s’ha proposat a l’Ajuntament del municipi adaptar quatre places per a vehicles elèctrics. Així, l’aparcament disposarà d’un carregador ràpid (on es poden endollar, simultàniament, dos vehicles) i un de semiràpid (amb capacitat, també, per carregar dos vehicles de manera simultània).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.