El Consell Nacional d’Esquerra Republicana té previst ratificar aquest dissabte les posicions de Lluís Salvadó com a número 2 de la llista per la demarcació de Tarragona, de Maria Jesús Viña com a 5 i d’Irene Fornós en la posició 7.

Salvadó, per tant, repetirà com a primer candidat republicà per les Terres de l’Ebre, i seguirà compaginant el càrrec amb les seues funcions en la direcció nacional del partit. La Federació d’Esquerra Republicana de l’Ebre es marca com a objectiu per a les eleccions al Parlament de Catalunya repetir els tres diputats que ha disposat durant aquesta legislatura.

Esquerra Republicana de l’Ebre fa “una aposta important per reforçar la seua representació tortosina”, incorporant en posició de sortida directa a la presidenta de la secció local i regidora a l’Ajuntament de Tortosa, Maria Jesús Viña, una de les persones de pes en la direcció republicana regional. També manté en una posició important de la llista a l’actual diputada i regidora de Bítem, Irene Fornós, que aquesta legislatura ha estat la portaveu republicana a la Comissió d’Agricultura del Parlament.

Lluís Salvadó i Irene Fornós han estat diputats durant tota la legislatura actual mentre que Alfons Montserrat va adquirir l’acta el juliol de 2019 després de renunciar a la direcció de l’Institut de Desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.