El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest dimarts a les Terres de l’Ebre 34 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. En les últimes 24 hores no s’ha comptabilitzat cap nova defunció i el nombre total de morts des que es va iniciar la pandèmia es manté en 110.

Els casos confirmats acumulats s’eleven a 5.139, dels quals 4.913 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,77 (sis centéssimes més que dilluns) mentre que el risc de rebrot ha pujat en 1 punt les últimes 24 hores i se situa en 211.

Segons les dades oficials facilitades aquest dimarts per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 47 persones hospitalitzades per contagis (quatre menys que dilluns). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dimarts hi ha 509 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 5 menys en relació a dilluns.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.