El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest divendres a les Terres de l’Ebre quatre morts i 37 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid.

Els casos confirmats acumulats s’eleven a 5.038, dels quals 4.815 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,63 (dues centéssimes menys que ahir) mentre que el risc de rebrot ha baixat en 31 punts les últimes 24 hores i se situa en 228. El nombre total de defuncions des que es va iniciar la pandèmia és ara de 106.

Segons les dades oficials facilitades aquest divendres per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 53 persones hospitalitzades per contagis (cinc menys que dijous). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest divendres hi ha 539 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 14 menys que ahir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.