El Departament de Salut de la Generalitat ha facilitat aquest divendres les dades actualitzades de pacients ingressats per covid-19 als centres sanitaris de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre. En total n’hi ha 39 a planta i 21 a l’UCI. L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) té actualment un total de 32 pacients ingressats per covid, 21 a l’UCI i 11 a planta. L’Hospital Comarcal de Mora d’Ebre (HCME) té 2 pacients ingressats. L’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) té actualment 16 pacients positius ingressats i l’Hospital de la Santa Creu té a dia d’avui 10 pacients Covid ingressats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.