El nombre total de defuncions provocades per la pandèmia de la covid-19 a les Terres de l’Ebre ha arribat aquest dimecres a 100. En les últimes 24 hores, el Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat a la Regió Sanitària dues noves morts i 34 nous positius. Els casos de contagis confirmats acumulats s’elevan a 4.959, dels quals 4.738 ho han estat per proves PCR o test antigènic ràpid.

L’evolució de la segona onada de la pandèmia a les Terres de l’Ebre continua a la baixa. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,66 (una centéssima menys que ahir) mentre que el risc de rebrot ha disminuït en 32 punts les últimes 24 hores i se situa ara en 276, un valor similar al que es registrava el 22 de setembre.

Segons les dades oficials facilitades aquest dimecres per Salut a través del portal dadescovid.cat, a les Terres de l’Ebre hi ha 56 persones hospitalitzades per contagis (4 menys que dimarts). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dimecres hi ha 574 pacients covid-19 ingressats a les UCI (22 menys que ahir).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.