L’equip del Síndic de Greuges farà, el proper dimarts 24 de novembre, una atenció telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida a la ciutadania i entitats de Tortosa i el Baix Ebre que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,entre altres).

Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviïn un correu electrònic a l’adreça [email protected].

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.