La Comissió Organitzadora de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre de Jesús ha decidit suspendre l’edició del 2021 donada la situació d’excepcionalitat que es viu arran de la pandèmia de la covid-19.

La Fira, que compliria el seu 26è aniversari, estava previst celebrar-la els dies 26 i 27 de febrer i sempre suposa un gran aparador per al sector de l’oli d’oliva i la garrofa, així com per al comerç i la restauració local. Malgrat no fer-se la fira presencial pels carrers de Jesús això no impedirà que es puguin dur a terme diverses activitats adaptades a la realitat actual, i que estan ara mateix en fase d’estudi i debat, segons ha explicat la comissió organitzadora.

El president de l’EMD de Jesús, Victor Ferrando, creu que en aquesta ocasió, tot i la suspensió, resulta necessari mantenir-se al costat dels productors i comercialitzadors. “Treballem per trobar propostes alternatives a la fira per convertir l’oli d’oliva i la garrofa en protagonistes del darrer cap de setmana de febrer. Ara més que mai cal seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, i al mateix temps fent tot allò que sigui compatible per seguir reforçant el sector al qual la crisi de la pandèmia també ha castigat”, ha explicat Ferrando.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.