L’Ajuntament de l’Ampolla ha destinat 5.000 euros a la vuitena Setmana del Comerç que, amb el lema Ara, més que mai, amb el nostre comerç, tindrà lloc del 7 al 22 de novembre. Entre les iniciatives que hi ha previstes de realitzar, destaca la campanya Compra, rasca i guanya, a través de la qual cada establiment adscrit donarà premis per valor de 150 euros repartits en deu premis de 5 euros, sis premis de 10 euros i dos premis de 20 euros.

Els comerciants dels establiments participants en la iniciativa donaran un rasca a qualsevol persona que faci alguna compra perquè pugui aconseguir un premi. Les persones amb un rasca premiat podran anar a comprar a qualsevol establiment adscrit a la Setmana del Comerç de l’Ampolla i tindran un descompte pel valor del premi aconseguit.

“Tots els comerços participants rebran, com a obsequi, dos xecs per valor de 15 euros cadascun que podran bescanviar en forma de descompte a qualsevol dels establiments adherits, és a dir, quan facin la compra, se’ls hi descomptaran els 15 euros del xec-regal”, ha explicat Geno Cabrera, regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla. “Des de la Regidoria de Comerç pretenem dinamitzar les vendes dels establiments locals, incentivar el consum, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar els consumidors de la importància de mantenir el comerç local de l’Ampolla”, ha afegit la regidora de Comerç.

Aquest dissabte, 7 de novembre, es donarà el tret de sortida a aquesta VIII Setmana del Comerç amb l’entrega del material a tots els comerciants participants.

A més a més, els dies 9 i 10 de novembre tindrà lloc el GastroEbre 2020 a l’Ampolla, que es podrà seguir pel canal de Youtube GastroEvents Online. L’esdeveniment online, organitzat per GastroEvents i que s’emetrà en directe des de l’hotel Flamingo de l’Ampolla, comptarà amb sessions de cuina en directe de la mà de reconeguts cuiners com Nandu Juvany de Can Juvany (Calldetenes); Fina Puigdevall i Martina Puigvert de Les Cols (Olot); Eduard Xatruch de Disfrutar (Barcelona) i Compartir (Cadaqués), entre molts d’altres. També hi haurà sessions de cuina d’alguns dels restauradors locals: Hèctor Roda de Rodamar i Teima Caballé de Sol, i el tast de destil·lats d’arròs de les Terres de l’Ebre a càrrec d’Humbert Conti de Sake Kensho.

Tanmateix, fins al 22 de novembre, els diferents establiments adherits a la vuitena edició de la Setmana del Comerç oferiran als seus locals una exposició de dibuixos realitzats pels alumnes de l’Escola Mediterrani de l’Ampolla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.