El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquest dissabte un brot de coronavirus a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta que, de moment, afecta a 6 a professionals i 3 usuaris. Pel que fa a l’activitat quirúrgica d’aquest centre hospitalari, a partir de dilluns, aquesta es limitarà a les intervencions oncològiques, les urgències i la cirurgia major ambulatòria. El centre també ha restringit les visites al malalts ingressats.

Des de la Regió Sanitària s’informa que com està activada la Fase 1 del Pla de Contingència els centres s’organitzen per donar una resposta territorial a les necessitats assistencials que puguin sorgir els pròxims dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.