El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 62 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR, registrats en les últimes 24 hores a les Terres de l’Ebre. Els casos confirmats acumulats és ara de 2.704, dels quals 2.506 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot és manté molt alt, 443,70, tot i que ha baixat 21,05 punts en les últimes 24 hores. La velocitat de propagació se situa en 1,13, similar a la d’aquest dijous (1,16). en aquesta jornada s’han registrat dos morts per covid-19. La xifra total de defuncions des que es va iniciar la pandèmia és ara de 68 a les Terres de l’Ebre.

Actualment hi ha 23 persones contagiades ingressades en hospitals de les Terres de l’Ebre (un més que dijous) i vuit es troben a la Unitat de Cures Intensives (una més que ahir).

Tortosa registra un risc de rebrot de de 885, valor que ha baixat 55 punts respecte l’últim balanç. La setmana anterior era de 985. La velocitat de propagació baixa tres centèsimes i està en l’1. Està per sota de l’interval anterior, quan era d’1,15. La taxa de confirmats per PCR o antígens està en 436,03 per cada 100.000 habitants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.