El risc de rebrot per coronavirus a les Terres de l’Ebre ha disminuit aquest dijous en 8,82 punts i se situa en 464,75, un índex que es manté encara en la franja de risc molt alt.

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat 39 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR, registrats en les últimes 24 hores. Els casos confirmats acumulats són ara de 2.642, dels quals 2.444 ho han estat a través de proves PCR. La velocitat de propagació baixa 3 centèssimes i se situa en 1,16.

Aquest dijous hi ha 22 persones hospitalitzades per contagis i hi ha 7 persones ingressades a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, dues xifres que no varien en relació a les facilitades dimecres.

Tortosa registra un risc de rebrot de 940, és a dir 33 punts menys que en l’últim balanç. La setmana anterior era de 1.006. La velocitat de propagació baixa tres centèsimes i està en l’1,03. Està per sota que en l’interval anterior, quan era d’1,15.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.