Aquest dimecres s’ha declarat un brot de covid-19 a la residència de gent gran Vima de la Ràpita, segons que ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat. De moment, afecta 10 persones amb símptomes de contagi, de les quals 9 són usuaris i 1 és treballador. El cribratge massiu ja s’ha fet als 150 usuaris de la residència i aquest dijous s’acaben de prendre mostres als 80 treballadors. Tècnics de Salut Pública, Atenció Primària i del Departament de Salut van visitar el centre per supervisar les tasques de sectorització. Des de Vima s’ha informat telefònicament de la situació als familiars dels residents. Un metge i una infermera de l’equip de l’atenció primària visitaran cada dia els residents per valorar el seu estat de salut.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.