El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 55 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR, registrats en les últimes 24 hores a les Terres de l’Ebre. Els casos confirmats acumulats és ara de 2.313, dels quals 2.115 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot és manté molt alt, 377,49, tot i que ha baixat 7,8 punts en les últimes 24 hores. La velocitat de propagació se situa en 1,16, similar a la d’aquest dijous (1,17)

Actualment hi ha 15 persones contagiades ingressades a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (tres més que dijous) i dues es troben a la Unitat de Cures Intensives (una menys que ahir).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.