El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 47 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR, registrats en les últimes 24 hores a les Terres de l’Ebre. Els casos confirmats acumulats és ara de 2.258, dels quals 2.060 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot és manté molt alt i continua en augment. L’índex és aquest dijous de 385,29 i ha pujat 7,22 punts en les últimes 24 hores. La velocitat de propagació se situa en 1,17, similar a la d’aquest dimecres (1,13)

Actualment hi ha 12 persones contagiades ingressades en hospitals (dues menys que dimecres) i tres es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

SEGUIRÀ AMPLIACIÓ

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.