L’Índex de Preus al Consum (IPC) a Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona va pujar sis dècimes al mes de setembre, situant la taxa interanual en el -0,5%. Segons dades publicades aquest dimecres per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), la deflació ve marcada per una forta caiguda en el preu dels carburants (-5,8%), així com l’evolució en l’import dels subministraments de la llar (-2,7%) i l’oci i la cultura (-1,4%). Malgrat tot, la inflació registrada en productes com els aliments (+3,6%), articles sanitaris (+1,3%) i vestit i calçat (+1%) compensen la davallada. Per primera vegada des que es va decretar l’estat d’alarma, l’IPC torna a situar-se per sobre el -1%. No obstant això, la demarcació acumula set mesos consecutius registrant caigudes de preus.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.