Abans de començar es va fer un minut en record als socis rapitencs que ens han deixat aquest passat estiu. La Rapitenca va jugar amb la segona equipació (la senyera) amb motiu de ser el cap de setmana d’Origens al municipi, certamen que es promociona en aquesta segona samarreta. El certamen es va suspendre per la pandèmia però el club, com l’any passat, ha volgut jugar aquest cap de setmana d’Origens amb la senyera.

Del partit, dir que l’Ascó va ser dominador del joc al primer temps, avançant-se amb un gol de Noño arran d’una falta, José Luis porter local no va estar gaire afortunat en l’acció. Malgrat anar a remolc, la Rapitenca, al primer acte, va gaudir de dues ocasions molt clares, una de Peque i una altra de Valcàrcel.
A la represa, l’Ascó va tenir el partit controlat, portant-lo per on volia amb un Xavi jaime excepcional. Però els asconencs no van sentenciar i ja al final, un golàs del ,local Marc Lleixà va significar l’empat. La Rapitenca va salvar un punt i l’Ascó conisidera que en va perdre dos.

Decles de German Inglés (tècnic FC Ascó) -és el primer que parela.
Decles de Ramon Sancho (tècnic ue rapitenca)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.