El Servei d’Epidemiologia de les Terres de l’Ebre ha donat la instrucció de confinar a partir d’aquest divendres els sis grups de 3r ESO de l’Institut de Deltebre, a causa de diversos positius covid-19 confirmats en aquest nivell. La mesura afecta a un total de 130 alumnes que hauran de personar-se aquest divendres a l’institut per fer-se la prova PCR.

L’alumnat haurà de romandre a casa, sense fer activitats extraescolars, ni vida social fins el dilluns 19 d’octubre, quan ja es podrà incorporar a les classes amb normalitat. Les autoritats sanitàries demanen la col·laboració en el compliment rigorós del confinament per garantir la salut de tothom i així poder tornar a la normalitat com més aviat millor. L’alumnat continuarà les classes telemàtiques, amb dues connexions al dia, segons que s’ha informat des de l’Institut de Deltebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.