El brot declarat a la residència Les Vinyes de Falset acumula 103 positius amb PCR per coronavirus dels quals 86 són usuaris i 17 són treballadors. A més, hi ha hagut 1 èxitus amb sospita de PCR. La residència compta actualment amb 118 places ocupades.

A partir d’aquest dimecres, des de l’Equip d’Atenció Primària, es realitzaran ecografies pulmonars a tots els residents i el divendres Salut realitzarà un nou cribratge tant a residents com a treballadors per tal tenir noves dades de controls del brot al centre.

El cas inicial es remunta al 12 de setembre en què es comunica un positiu d’una treballadora amb simptomatologia. El 16 i el 18 de setembre es fa un primer cribratge tant a residents com a treballadors. En aquests primer cribratge es detecten 16 positius, dels quals 11 són residents i 5 són treballadors. El 29 de setembre es diagnostiquen 2 casos més en residents i es decideix fer un nou cribratge el passat 1 d’octubre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.