La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha comptabilitzat aquest dijous 42 positius confirmats per prova PCR, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Els casos confirmats acumulats són ara 1.564, dels quals 1.371 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot ha pujat 43 punts en les últimes 24 hores i ara és de 306,55. La velocitat de propagació se situa en 1,76, similar a la d’ahir que era de 1,72.

D’altra banda, hi ha 3 ingressos hospitalaris (un menys que ahir) i una persona a la Unitat de Cures Intensives.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.