La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha comptabilitzat aquest dimarts 95 positius confirmats per prova PCR, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Els casos confirmats acumulats són ara 1.519, dels quals 1.327 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot continua en augment i segons l’últim valor facilitat ja és de 273,33, és a dir 21,7 punts més que dilluns. La velocitat de propagació se situa en 1,96, lleugerament inferior a la d’ahir que era de 2,27.

Tot i l’elevat nombre de casos registrat (160 en els darrers tres dies, la majoria del brot de Padesa) el nombre de persones hospitalitzades és estable. Aquest dimarts es trobaven ingressades quatre persones i una la la UCI.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.