El Departament de Salut de la Generalitat realitzarà aquest dissabte i diumenge un cribratge massiu amb PCR als treballadors de la planta de Roquetes de l’empresa Padesa. Aquesta decisió s’ha adoptat després de confirmar-se un brot de covid-19 que afecta 43 empleats que han donat positiu amb prova PCR.

El cribratge al centre de producció de Roquetes es realitzarà a prop de 600 treballadors ja que l’empresa n’ha fet un en una de les àrees de producció.

Les proves massives de PCR es faran al CAP de Roquetes i estaran coordinades per la Regió Sanitària Terres de l’Ebre amb la participació de l’Agència de Salut Pública, l’Atenció Primària i personal hospitalari de l’ICS Terres de l’Ebre i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que hi donaran suport.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.