La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha registrat 13 positius confirmats per prova PCR en les últimes 24 hores, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a través de la web dadescovid.cat/. Els casos confirmats acumulats són 1.243, dels quals 1.058 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot ha baixat una mica més d’un punt respecte ahir i aquest divendres se situa en el 54,76. La velocitat de propagació se situa en 1,08. El total de defuncions no ha variat i es manté en 64 des que es va iniciar la pandèmia.

Actualment hi ha 3 persones contagiades ingressades (dos menys respecte dijous) i una a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.