La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha registrat 7 positius confirmats per prova PCR en les últimes 24 hores, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a través de la web dadescovid.cat/. Els casos confirmats acumulats són 1.230, dels quals 1.045 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot ha baixat 10 punts respecte ahir i aquest dijous se situa en el 56,17. La velocitat de propagació se situa en 1,16. El total de defuncions no ha variat i es manté en 64 des que es va iniciar la pandèmia.

Actualment hi ha 5 persones contagiades ingressades (una més respecte dimecres) i una a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Catalunya ha sumat 970 nous casos de covid-19 confirmats per PCR, elevant la xifra total als 125.759. Són 301 positius més que els reportats fa 24 hores. La xifra de casos amb totes les proves és de 149.426 (1.077 més en les últimes 24 hores). Des de l’inici de la pandèmia, han mort 13.205 persones per coronavirus a Catalunya, 29 més que en el darrer balanç. Els ingressats als hospitals baixen en 33 persones i són ara 762. D’aquests, 134 estan a l’UCI, 1 menys que fa 24 hores. El risc de rebrot baixa una mica més de tres punts i és de 150,91, mentre que la velocitat de propagació baixa lleugerament de 0,92 a 0,90.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.