La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha registrat 4 positius confirmats per prova PCR en les últimes 24 hores, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a través de la web dadescovid.cat/. Els casos confirmats acumulats són 1.223, dels quals 1.038 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot ha baixat gairebé 3 punts respecte ahir i aquest dimecres se situa en el 66,42. La velocitat de propagació se situa en 1,32. El total de defuncions no ha variat i es manté en 64 des que es va iniciar la pandèmia.

Actualment hi ha 4 persones contagiades ingressades (una menys respecte dimarts) i una a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.